Advertisement

Ertuğrul Sağlam Beşiktaş / Ertuğrul Sağlam: Kararımız net - Samsun Haber, Son Dakika ... / Beşiktaş başkanının bunda payı büyük.

Ertuğrul Sağlam Beşiktaş / Ertuğrul Sağlam: Kararımız net - Samsun Haber, Son Dakika ... / Beşiktaş başkanının bunda payı büyük.. As a player, he scored 11 goals in 30 appearances for turkey, and was selected for the euro 1996 squad. Beşiktaş başkanının bunda payı büyük. Maç sonu bir değerlendirme yapan beşiktaş teknik direktörü ertuğrul sağlam, çok iyi oynadıklarını ve rakibe pozisyon vermediklerini ifade etti. 'uzun zamandır beşiktaş'ı tanıyan, beşiktaş'a emek vermiş bir teknik adam içerisine girmiştik. Kariyer sonu şu tarihten beri:

Kayserispor teknik direktörü ertuğrul sağlam, beşiktaş maçını kazanarak güzel günlere başlangıç yapabileceklerini söyledi. Bir samsunspor efsanesi | ertuğrul sağlam 'ın başarı ve hayat hikayesi !! Name in home country / full name: Ertuğrul sağlam beşiktaş takımında forvet mevkisinde oynamıştır.167 maça beşiktaş forması ile çıkan golcü futbolcu 103 defa. Senesine başlayan ilk antrenörsünüz uzun zamandan beri.

Ertuğrul Sağlam'a coşkulu karşılama - Tüm Spor Haber
Ertuğrul Sağlam'a coşkulu karşılama - Tüm Spor Haber from i12.haber7.net
Beşiktaş kariyer sonu şu tarihten beri: 'uzun zamandır beşiktaş'ı tanıyan, beşiktaş'a emek vermiş bir teknik adam içerisine girmiştik. Lig, ligler, ziraat türkiye kupası, futbol, bilgi bankası, haberler beşiktaş a.ş. Teknik direktör sayfasında sezon bazlı olarak, ertuğrul sağlam isimli teknik direktörün çalıştırdığı takıma, doğum tarihi ve doğum yeri bilgilerine ulaşabilirsiniz. Samsunspor'da yıldızı parlayan ve milli takımın değişmez ismi olan, vefasız beşiktaş'ta uzunca bir süre hizmet veren, şu an halen samsunspor'da oynayan eski yıldız forvet.* Bize güvendi ve şans verdi. 1 tem 2003 son kulüp: 2000 ile 2003 yılları arasında da samsunspor forması giymiş olan ertuğrul sağlam, bu 3 yıllık dönemde kulübe ciddi anlamda katkı sağlamayı başarmıştır.

Ertuğrul sağlam ile ilgili tüm haberleri ve son dakika ertuğrul sağlam haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Beşiktaş, galatasaray ve fenerbahçe'den hangisi son hafta şampiyon olursa, bu başarıya türk teknik adamla ulaşmış olacak. Sabah saat 10.00'da beşiktaş yöneticisi bahattin demir ile birlikte kulübe gelen samsunspor başkanı i̇smail uyanık, 60 milyar bonservis ücretinde ısrar etti. Samsunspor'da her yıl yükselen bir grafikle 5 sezon forma giydi ve beşiktaş, fenerbahçe ve galatasaray onu renklerine bağlamak için yarışa girdi. 2000 ile 2003 yılları arasında da samsunspor forması giymiş olan ertuğrul sağlam, bu 3 yıllık dönemde kulübe ciddi anlamda katkı sağlamayı başarmıştır. Samsunspor'da gösterdiği olağanüstü performansla üç büyükler'in gözdesi olan genç yıldız, beşiktaş'la anlaştı. Ertuğrul sağlam futbol yaşantısına doğduğu kentin takımlarından olan ereğlispor'da başladı ve 1985 yılında fenerbahçe'nin alt yapısına geçiş yaptı. Beşiktaş, sağlam'ın görev başında bulunduğu sürede herhangi bir kupa kazanmayı da başaramadı. Bize güvendi ve şans verdi. 'uzun zamandır beşiktaş'ı tanıyan, beşiktaş'a emek vermiş bir teknik adam içerisine girmiştik. Sivasspor'dan önemli bir 3 puan aldıklarını ifade eden beşiktaş teknik direktörü ertuğrul sağlam, şampiyonluk iddialarının devam ettiğini söyledi. Lig, ligler, ziraat türkiye kupası, futbol, bilgi bankası, haberler beşiktaş a.ş. Beşiktaş gibi büyük bir takımla oynayacağız. Mircea lucescu, jean tigana, ertuğrul sağlam, mustafa denizli… peki bu teknik direktörlerin hepsi mi suçlu?

Bu takım kaleci hatasından puan kaybederse bunun sorumlusu rüştü ve hakan değil, bu oyuncuları beşiktaş kalesine koyan yönetim zihniyetidir. 2009 yılında beşiktaş'ta ayrıldıktan sonra bursaspor'a transfer oldu. Ertuğrul sağlam (born 19 november 1969) is a turkish football manager and former player who is currently the manager of samsunspor. Samsunspor'da yıldızı parlayan ve milli takımın değişmez ismi olan, vefasız beşiktaş'ta uzunca bir süre hizmet veren, şu an halen samsunspor'da oynayan eski yıldız forvet.* Ve bu arayışın ardından siyah beyazlı takımımızı ilerilere taşıyacağına inandığımız ertuğrul sağlam'la anlaştık.

Ertuğrul Sağlam: "Beşiktaş Maçı Güzel Günlerin Başlangıcı ...
Ertuğrul Sağlam: "Beşiktaş Maçı Güzel Günlerin Başlangıcı ... from foto.sondakika.com
19 kasım 1969, zonguldak), türk teknik direktör ve eski millî futbolcudur. Beşiktaş, sağlam'ın görev başında bulunduğu sürede herhangi bir kupa kazanmayı da başaramadı. This is the profile site of the manager ertugrul saglam. Beşiktaş maçını iyi değerlendirerek, güzel günlerin başlangıcını sağlayabiliriz. Senesine başlayan ilk antrenörsünüz uzun zamandan beri. Beşiktaş gibi büyük bir takımla oynayacağız. Lig, ligler, ziraat türkiye kupası, futbol, bilgi bankası, haberler beşiktaş a.ş. 1 tem 2003 son kulüp:

Bir samsunspor efsanesi | ertuğrul sağlam 'ın başarı ve hayat hikayesi !!

'uzun zamandır beşiktaş'ı tanıyan, beşiktaş'a emek vermiş bir teknik adam içerisine girmiştik. Beşiktaş, sağlam ile rakip fileleri toplam 101 kez havalandırırken, kalesinde 66 gol gördü. Sivasspor'dan önemli bir 3 puan aldıklarını ifade eden beşiktaş teknik direktörü ertuğrul sağlam, şampiyonluk iddialarının devam ettiğini söyledi. Ertuğrul sağlam (born 19 november 1969) is a turkish football manager and former player who is currently the manager of samsunspor. Ertuğrul sağlamın beşiktaş formasıyla attığı gollerden bi klib. Maç sonu bir değerlendirme yapan beşiktaş teknik direktörü ertuğrul sağlam, çok iyi oynadıklarını ve rakibe pozisyon vermediklerini ifade etti. Samsunspor'da yıldızı parlayan ve milli takımın değişmez ismi olan, vefasız beşiktaş'ta uzunca bir süre hizmet veren, şu an halen samsunspor'da oynayan eski yıldız forvet.* Beşiktaş maçını iyi değerlendirerek, güzel günlerin başlangıcını sağlayabiliriz. As a player, he scored 11 goals in 30 appearances for turkey, and was selected for the euro 1996 squad. 2000 ile 2003 yılları arasında da samsunspor forması giymiş olan ertuğrul sağlam, bu 3 yıllık dönemde kulübe ciddi anlamda katkı sağlamayı başarmıştır. Beşiktaş, sağlam'ın görev başında bulunduğu sürede herhangi bir kupa kazanmayı da başaramadı. Ama ertuğrul sağlam da şunu asla unutmasın; Beşiktaş, galatasaray ve fenerbahçe'den hangisi son hafta şampiyon olursa, bu başarıya türk teknik adamla ulaşmış olacak.

Beşiktaş başkanının bunda payı büyük. Beşiktaş, sağlam ile rakip fileleri toplam 101 kez havalandırırken, kalesinde 66 gol gördü. Beşiktaş gibi büyük bir takımla oynayacağız. This is the profile site of the manager ertugrul saglam. Senesine başlayan ilk antrenörsünüz uzun zamandan beri.

Türk futbolu, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Kitap ...
Türk futbolu, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Kitap ... from 3.bp.blogspot.com
Beşiktaş, galatasaray ve fenerbahçe'den hangisi son hafta şampiyon olursa, bu başarıya türk teknik adamla ulaşmış olacak. Ertuğrul sağlam ile ilgili tüm haberleri ve son dakika ertuğrul sağlam haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Kayserispor teknik direktörü ertuğrul sağlam, beşiktaş maçını kazanarak güzel günlere başlangıç yapabileceklerini söyledi. Bir samsunspor efsanesi | ertuğrul sağlam 'ın başarı ve hayat hikayesi !! Spor toto süper lig 7\'nci haftasında beşiktaş ile karşılaşacak olan kayserispor antrenmanlarını sürdürdü. This is the profile site of the manager ertugrul saglam. Ertuğrul sağlam , 19 kasım 1969 tarihinde zonguldak 'ın ilçesi ereğli'de doğmuştur. Fenerbahçe ve galatasaray'ın da peşinde koştuğu milli futbolcu ertuğrul sağlam, beşiktaş'a 75 milyar liraya mal oldu.

Efendi kişiliği aynı zamanda hem futbol hemde futbol sonrası teknik adamlığındaki başarı ile spor camiasının sevilen ismi ertuğrul sağlam kimdir nereli kaç yaşında?

Senesine başlayan ilk antrenörsünüz uzun zamandan beri. Spor toto süper lig 7\'nci haftasında beşiktaş ile karşılaşacak olan kayserispor antrenmanlarını sürdürdü. Teknik direktör sayfasında sezon bazlı olarak, ertuğrul sağlam isimli teknik direktörün çalıştırdığı takıma, doğum tarihi ve doğum yeri bilgilerine ulaşabilirsiniz. İlk, orta, lise eğitimini ereğli'de tamamladıktan sonra bu dönem içerisinde ereğli erdemirspor'un minik, yıldız, genç ve amatör takımlarında futbol oynayıp. Kayserispor teknik direktörü ertuğrul sağlam, beşiktaş maçını kazanarak güzel günlere başlangıç yapabileceklerini söyledi. Ama ertuğrul sağlam da şunu asla unutmasın; Ertuğrul sağlam ile ilgili tüm haberleri ve son dakika ertuğrul sağlam haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. As a player, he scored 11 goals in 30 appearances for turkey, and was selected for the euro 1996 squad. This is the profile site of the manager ertugrul saglam. Beşiktaş başkanının bunda payı büyük. Samsunspor'da gösterdiği olağanüstü performansla üç büyükler'in gözdesi olan genç yıldız, beşiktaş'la anlaştı. Ertuğrul sağlam , 19 kasım 1969 tarihinde zonguldak 'ın ilçesi ereğli'de doğmuştur. Beşiktaş maçını iyi değerlendirerek, güzel günlerin başlangıcını sağlayabiliriz.

Bir samsunspor efsanesi | ertuğrul sağlam 'ın başarı ve hayat hikayesi !! ertuğrul sağlam. Bu takım kaleci hatasından puan kaybederse bunun sorumlusu rüştü ve hakan değil, bu oyuncuları beşiktaş kalesine koyan yönetim zihniyetidir.

Posting Komentar

0 Komentar